Ibáñez: “Puig ha d'explicar de manera urgent en Les Corts els 140.000 euros que destina a una empresa que va presidir”

Ibáñez: “Puig ha d'explicar de manera urgent en Les Corts els 140.000 euros que destina a una empresa que va presidir”
Icono fecha
04-11-2015

4. nov. 2015.- El coordinador i portaveu d'Economia del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha demanat hui la compareixença urgent del President de la Generalitat, Ximo Puig, perquè explique els 140.000 euros que es destinen dels Pressupostos de la Generalitat de l'any que ve a una empresa que va presidir fins a 17 dies abans de ser cap del Consell.

Ibáñez ha afirmat, en els corredors de Les Corts, que “en el dia en què comencen les compareixences dels consellers sobre els pressupostos comencem a conéixer la lletra xicoteta i hem vist com Puig posa 140.000 eros per a salvar un projecte empresarial seu ruïnós”. El coordinador d'Economia, que ha qualificat el fet de “gravíssim”, ha assenyalat que es tracta de “diners dels valencians que es destina a una empresa que Puig va crear i va arruïnar i que ara, com a President de la Generalitat, vol salvar”.

“Davant estes maniobres trobarà d'enfront del Grup Parlamentari Popular. No tolerarem tal rifada i demanarem la compareixença urgent del President en Les Corts perquè explique com el Govern valencià ha donat vist i plau a un projecte de Pressupostos de la Generalitat en els que s'inclouen 140.000 euros per a l'empresa Carns de Morella S.L. que presidia Puig fins a 17 dies abans de ser cap del Consell”. “Per menys que açò Oltra i altres han manat al jutjat a anteriors Governs. És necessari que es donen explicacions ràpides i urgents, perquè este pressupost comença a estar viciat per la mà de Puig”, ha afegit.

Ibáñez ha manifestat que Puig “és un mal gestor”. “Ho ha demostrat perquè l'única empresa que ha presidit l'ha arruïnat i ara pretén que els pressupostos públics li injecten un capital que és sis vegades més del que en este moment té, ja que l'empresa té pèrdues de patrimoni de -21.000 euros”.

“El Govern valencià resta 150.000 euros a malalts mentals i dóna 140.000 a l'empresa de Puig per a salvar-la de la ruïna. S'ha oblidat prompte de rescatar persones per a passar a rescatar a la seua empresa. Els valencians pagarem els experiments ruïnosos empresarials de Puig”, ha assenyalat el diputat popular, qui a més ha afegit que Puig “va ometre este càrrec en la declaració d'activitats presentada en Les Corts”.

Compartir