L'alcaldessa d'Elda, Adela Pedrosa, afirma que Camps és l'únic i millor candidat del Partit Popular per a les pròximes eleccions autonòmiques de 2011

L'alcaldessa d'Elda, Adela Pedrosa, afirma que Camps és l'únic i millor candidat del Partit Popular per a les pròximes eleccions autonòmiques de 2011
Icono fecha
30-11--0001

02. maig. 2010.- La primera edil eldense ha recalcat que “els èxits obtinguts pel president Camps en benefici de la província d'Alacant i de la Comunitat Valenciana no tenen parangó, i el seu lideratge al capdavant del PPCV és un aval per a la defensa dels interessos de la nostra terra”. Pedrosa hi ha assenyalat que “en els anys de govern del president Francisco Camps la Comunitat ha viscut el millor període d'expansió econòmica i social, i és per això que té el suport de la majoria dels ciutadans d'esta província”.

“Davant de situacions polítiques com l'actual, amb un desocupació superior al 20% i amb un Govern socialista afonant cada vegada més al país, incapaç de prendre les mesures econòmiques adequades, només la confiança en les polítiques del Partit Popular com les que ha portat el president Francisco Camps des de fa anys poden contribuir a eixir de la greu situació econòmica actual”, ha afegit l'alcaldessa eldense.

D'altra banda, Adela Pedrosa ha lamentat l'actitud “roín i poc transparent” del PSPV i ha afirmat que “seran les urnes, en definitiva la democràcia qui pose en el seu lloc als que han fet de la difamació i la mentida el seu únic discurs polític”. “Mentres el president Francisco Camps treballa per atendre els problemes i les necessitats dels ciutadans d'esta Comunitat altres només saben posar pals a les rodes del desenrotllament econòmic de la nostra terra”, ha conclòs l'alcaldessa d'Elda.

Compartir