Marí Olano: "L'únic que s'ha convertit en el líder de desocupació a Espanya és Rodríguez Zapatero"

Marí Olano:
Icono fecha
05-01-2009

10. Gener 2009.- El secretari executiu de Política econòmica i d'Ocupació del PPCV, José Marí Olano, ha afirmat que “Alarte hauria d'avergonyir-se de les seues declaracions perquè l'únic que s'ha convertit en el líder de desocupació a Espanya és Rodríguez Zapatero”.

Marí Olano s'ha referit així a la valoració del secretari general del PSPV sobre les xifres de la desocupació del mes de desembre i ha apuntat que “la demagògia dels socialistes valencianes és digna dels resultats electorals que obtenen en les eleccions perquè no es pot mentir més en tan pocs minuts i no veure la realitat, que no és una altra que El Govern de Zapatero és qui ens ha abocat a una crisi que té en la desocupació la diferència entre Espanya i la resta d'Europa”.

En este sentit, el secretari Executiu ha apuntat que “el govern de Francisco Camps és qui s'està esforçant i qui treballa diàriament perquè els treballadors i els empresaris valencians puguen fer front a una situació econòmica a què Rodríguez Zapatero no sap posar solució”.

“Els populars estem treballant en coordinació amb els agents socials valencians, estem constantment presentat mesures en la Generalitat, en els ajuntaments, en Les Corts, mentres que els socialistes, amb Alarte al cap, estan pendent dels seus temes interns o de judicialitzar la vida política valenciana”, ha apuntat Marí Olano.

Per al dirigent valencià “Rodríguez Zapatero estan tan perdut en esta crisi que ha de recórrer a González i Solbes, a què va tirar a puntellons del seu govern, perquè li donen idees. Esta mateixa reunió hauria de tindre-la amb Rajoy, que li ha presentat nombroses mesures per a eixir de la crisi però es nega a acceptar-les per orgull”.

Finalment, José Marí Olano ha apuntat que “els socialistes valencians el que deurien fer és posar-se a treballar, fer una política constructiva i recolzar els treballadors i empresaris valencians, als que té oblidats des de fa anys”.
 

Compartir