NNGGCV posa en marxa la seua quarta arreplega de joguets 'Este Nadal regala un somriure'

NNGGCV posa en marxa la seua quarta arreplega de joguets 'Este Nadal regala un somriure'
Icono fecha
24-11-2015

24. nov. 2015.- Noves Generacions de la Comunitat Valenciana torna a posar en marxa la seua campanya solidària d'arreplega de joguets 'Este Nadal regala un somriure'.

 

El president de NNGGCV, Juan Carlos Caballero, ha explicat que amb l'edició d'enguany "és el quart any consecutiu que realitzem la campanya a nivell regional, a la qual cosa se sumen les arreplegues que ja se celebraven a nivell local i provincial, sent cada vegada més els militants que ajuden i es comprometen amb esta campanya”.

 

Caballero ha ressaltat que "encara que ara el partit està centrat en les eleccions del 20 de desembre, no podem deixar de costat nostre compromís social. Al contrari, aprofitarem els actes que realitzem per a difondre la campanya i arreplegar joguets i donatius per a les ONGs i famílies necessitades".

 

En este sentit, el dirigent popular ha detallat que en esta nova edició d'este Nadal regala un somriure' “la seu del PPCV estarà oberta per a arreplegar tots els joguets que desitgem donar fins als dies previs a Reis, quan s'entregaran els joguets a associacions benèfiques”. “A més, totes aquelles organitzacions locals de NNGG que se sumixen a la campanya arreplegaran joguets en les seues respectives seus per a donar-los a ONGs del seu municipi”, ha continuat.

 

Així mateix, ha afegit que “novament posarem en marxa un sistema de vidrioles perquè aquells que no tinguen joguets que donar donen una quantitat de diners que servisca per a comprar joguets per a la campanya. Les vidrioles es passaran pels distints sopars i actes que realitze el partit al llarg de la campanya electoral".

 

Caballero ha puntualitzat que “a més de joguets la campanya també arreplega i donarà a les famílies productes que puguen necessitar els xiquets i que els resulten cars, com a bolquers per a bebé”.

 

El president de l'organització juvenil ha valorat que “un dels objectius que ens marquem en NNGGCV era fer una labor social a més d'una labor política, i ho estem complint amb escreix, com demostra esta campanya així com altres que s'han fet en el passat, tant des de l'executiva regional com de les locals, com la d'arreplega de roba, material escolar o productes d'higiene”

 

Finalment, ha manifestat que “d'altres associacions polítiques juvenils només coneixem el soroll i la manifestació, ara reconvertit en silenci còmplice de les polítiques de tripartit a pesar que no han complida les seues promeses amb els jóvens com rebaixar les taxes universitàries. Nosaltres des de NNGGCV seguirem amb una política de propostes per a millorar la societat valenciana, denunciant quan el tripartit esmenta els jóvens i sobretot presentant una alternativa sensata".

 

 

Compartir