Pastor: “El Consell s'oblida de la línia Xàtiva-Alcoi després d'anys exigint la seua millora des de l'oposició”

Pastor: “El Consell s'oblida de la línia Xàtiva-Alcoi després d'anys exigint la seua millora des de l'oposició”
Icono fecha
29-11-2015

29. nov. 2015.- El diputat del Grup Parlamentari Popular en Les Corts Valencianes Fernando Pastor, ha afirmat hui que el Consell “s'oblida de la línia Xàtiva-Alcoi després d'anys exigint la seua millora des de l'oposició”.
 
Pastor ha criticat l'absència d'esta línia en els Pressupostos de la Generalitat de l'any que ve, i ha explicat que el Grup Popular “intenta corregir esta situació a través d'una de les esmenes presentades esta setmana”. En concret l'esmena sol·licita l'adequació ferroviària Xàtiva-Alcoi d'acord amb el Pla De Rodalia d'abril de 2010.
 
El diputat alcoià ha recordat que “durant anys l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez (PSPV); l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés (PSPV); i l'anterior alcalde de Muro d’Alcoi, Rafael Climent (Bloc), van exigir millores en esta línia i van arribar a organitzar una plataforma reivindicativa”. “Hui Rodríguez és president de la Diputació de València i Climent conseller d'Economia i s'han oblidat per complet del que tant proclamaven. Una vegada més es demostra que per a l'esquerra les promeses són només només de boca i que quan tenen capacitat de maniobra donen l'esquena als ciutadans”, ha assenyalat Pastor.
 
El diputat popular ha assenyalat que la línia Xàtiva-Alcoi “ha estat dos vegades sentenciada a mort, i la dos vegades ha sigut amb Governs socialistes a Madrid”. “I han hagut de ser sempre els Governs del PP els que donaren la cara per esta infraestructura”, ha indicat. El parlamentari ha recordat que la ministra d'Infraestructures, Ana Pastor, va declarar “d'utilitat pública” esta línia, “la qual cosa permet que seguisca viva”.
 
Tant Fernando Pastor com el coordinador general del GPP i president del PP d'Alacant, José Ciscar, es van reunir esta setmana amb el portaveu del PP a Alcoi, Rafael Miró, a qui van exposar l'esmena als pressupostos. Miró va recordar, així mateix, que en l'anterior legislatura el Consell del PPCV va invertir més d'un milió d'euros en la construcció de l'estació d'Albaida.

Compartir