Pastor: “Este Consell no té política turística i ha abandonat al sector”

Pastor: “Este Consell no té política turística i ha abandonat al sector”
Icono fecha
10-01-2016

10. gener. 2016.- El Portaveu de Turisme del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Fernando Pastor, ha criticat l'erràtica política turística del Consell “propiciada per la falta d'interés d'este govern a cuidar un sector que suposa un 10% del nostre PIB”.

“Este menyspreu al turisme es posa de manifest en què, després de mig any, encara no s'ha anomenat un director general de Turisme el que, en una comunitat tan turística com la valenciana, repercutix de forma directa en la paralització d'iniciatives beneficioses per al sector. De fet, és la primera ocasió en què la Comunitat Valenciana acudirà a FITUR sense director general. En estos moments, tot el turisme de la Comunitat Valenciana està en mans d'una sola persona, el secretari autonòmic, qui no arriba a tot i cada dia anuncia coses distintes, encara que siguen contradictòries, com la creació de marques turístiques”.

Pastor ha assenyalat que “sis mesos després, este Consell encara no ha fet res en favor de la política turística d'esta Comunitat. Moltes paraules de Colomer, molt postureo, massa bones intencions i proclamació d'obvietats amb anuncis buits però de treball real i iniciatives concretes res de res”.

El portaveu popular ha indicat que “desconeixem quin model turístic pretén este Consell de curtes mires, però les actuals polítiques turístiques no diferixen de la política de fa un quart de segle amb la Mediterrània de Garcia Reche. També en turisme haurien de deixar-se de bones intencions i treballar amb serietat”. 

Finalment, Pastor ha afirmat que “a pocs dies de la Fira FITUR l'única cosa que sabem amb certesa és que Morella és prioritària en la política turística, amb la creació d'un centre de formació i qualificació turística o la posada en marxa de la Ruta dels Dinosaures”. 

Compartir