Sánchez: "el PPCV no descansarà fins que els valencians tinguen els mateixos recursos que tots els espanyols"

Sánchez:
Icono fecha
30-11--0001

7. Abril. 2013.- El vicesecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Cèsar Sánchez, ha destacat hui que el PP i el president Alberto Fabra “no van descansar fins que els valencians tinguen els mateixos recursos que tots els espanyols”.

Sánchez ha indicat d'esta manera que els populars continuaran reivindicant un model de finançament autonòmic que aposte per una fórmula “equitativa i justa per a tots”. En este punt, ha recordat que la Comunitat “ha sigut solidària durant molts anys i ha arribat el moment que la seua generositat es veja recompensada, no perquè vullguem més que ningú sinó perquè necessitem que se'ns finance igual que a tots, ja que les exigències són les mateixes per a tots els territoris”.

Així, ha ressaltat que “no es tracta d'una carrera per a veure qui obté més, sinó que estem parlant del benestar dels ciutadans i en això al PPCV ningú ens va a callar”. “Continuarem reivindicant el que és just per als valencians i no és només un finançament adequat a la població sinó també la flexibilització de l'objectiu de dèficit”, ha assegurat el dirigent popular, qui ha argumentat que “no és just que els valencians hagen de fer més sacrificis que, per exemple, els asturians per a aconseguir el mateix objectiu”.

Per al vicesecretari general del PPCV, es tracta que “tots fem el mateix esforç, ja que si la Comunitat haguera tingut un finançament justa hauria complit l'objectiu de dèficit, de fet així hauria ocorregut si haguera tingut el mateix finançament per capita que Catalunya”, al que ha afegit que si els valencians hagueren rebut el mateix que Cantàbria, açò és 3.155,9 euros per habitant en compte dels 2.310 que reben els valencians, “no sols hauríem complit amb l'objectiu de dèficit de l'1,5% del PIB, sinó hauríem tingut superàvit”.

En este punt, Cèsar Sánchez ha valorat el “compromís del Govern del PP amb la revisió del model de finançament per a acabar amb les desigualtats entre autonomies” i s'ha mostrat convençut que el nou sistema serà “just i equitatiu amb tots els territoris per a donar les mateixes possibilitats de futur a tots els ciutadans”.
 

Compartir