Sánchez: "El projecte del PSPV no s'ho creuen ni ells, perquè només es basa en el soroll i la pancarta"

Sánchez:
Icono fecha
30-11--0001

24. Març. 2013.- El vicesecretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Cèsar Sánchez, ha assegurat que el projecte del PSPV “no s'ho creuen ni ells perquè només consistix en el soroll, la pancarta, la crispació i generar confusió”.

Sánchez ha lamentat que “la debilitat del secretari general del PSPV, Ximo Puig, no li permet posar orde en el seu partit ja que està centrat únicament a salvar el seu butaca al preu que siga i això li impedix treballar pel que realment importa en estos moments, que no és una altra cosa que els interessos dels ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

“La falta d'idees i projectes de la socialista valenciana deixa clara una vegada més que no són una alternativa seriosa per a donar solucions als problemes dels ciutadans”, ha lamentat el vicesecretari general del PPCV, qui ha afegit que “tenim un PSPV en retirada que en la seua fugida a la desesperada per rascar un grapat de vots opta per acostar-se als partits minoritaris com a única solució a la seua falta d'iniciatives”.

En este sentit, Sánchez ha instat als socialistes valencians a “deixar de costat la seua política de confusió, oportunisme i de busca de la foto fàcil i sumar-se al gran pacte del president Fabra”, i hi ha assenyalat que “mentres els socialistes miren per a un altre costat davant de les qüestions que realment importen en este moment perquè tenen altres prioritats, els populars no es desvien ni un àpex quan es tracta de defendre els interessos dels ciutadans de la Comunitat Valenciana, governe qui governe, perquè des de les nostres files i des de cada institució treballem per tots i cada un dels valencians”.
 

Compartir