Santamaría recomana a Alcaraz “treballar més i dedicar-se a les seues coses”

Santamaría recomana a Alcaraz “treballar més i dedicar-se a les seues coses”
Icono fecha
02-02-2016

~~02. febrer. 2016 El secretari general del Grup Parlamentari Popular en Les Corts, Luis Santamaría, ha qualificat de “falta de respecte” les declaracions del conseller Alcaraz demanant una gestora per al PPCV.  “Alcaraz no és qui per a recomanar res i, amb les seues paraules, ataca a l'honorabilitat dels bons militants del PP que són els primers a patir estos casos de corrupció”.
 
Santamaría ha recomanat al conseller de Transparència “treballar més i dedicar-se al seu que per a això li paguem els valencians, en compte de dedicar-se a donar consells als altres. Si vol, i tant li preocupa la situació del PPCV, en esta formació estarem encantats de donar-li la benvinguda. Només ha d'afiliar-se i així podrà opinar amb coneixement de causa”.
 
Luis Santamaría ha indicat que “més li val dedicar el seu temps a aplicar la transparència en el Consell i aconseguir d'una vegada que tots els alts càrrecs pengen la declaració de l'IRPF, tasca que no pareix tan difícil. El poc treball que té en la seua conselleria no aconseguix traure-ho avant”.
 
“Ya que tant li interessen les qüestions d'altres formacions, hauria de mirar al seu propi partit que porta en la medul·la el transfuguisme, perquè els contribuents estem esperant les seues explicacions en relació amb la situació del senyor Iglesias investigat per la UDEF amb els que el seu partit Compromís va concórrer a les eleccions generals”, ha indicat Santamaría.
 
 Finalment, el secretari general del Grup Popular ha manifestat que “quan el senyor Alcaraz afirma que no hi ha la presumpció d'ignorància, ens acusa tots els militants del PP de ser còmplices d'activitats delictives. I això és molt greu en un responsable polític, a qui se li ha  d'exigir un mínim sentit comú. Ací el senyor Alcaraz ha patinat i li exigim disculpes públiques”.

Compartir