Serra: "Alarte està descreditat per a parlar d'ocupació quan la seua obsessió és pujar els impostos als ciutadans que el seu govern ha deixat en desocupació"

Serra:
Icono fecha
30-11--0001

08. Setembre. 2011.- El vicesecretari d'organització del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, David Serra, ha afirmat hui que el secretari general del PSPV, Jorge Alarte, “està descreditat per a parlar d'ocupació quan la seua obsessió és pujar els impostos als ciutadans que el seu govern ha deixat en desocupació”.

Serra s'ha pronunciat en estos termes després de conéixer les declaracions del dirigent socialista, declaracions que ha titlat de “vergonyoses” ja que mentres des del PP “ens dediquem hi ha parlar d'ocupació ell pretén ofegar els ciutadans a base d'impostos”.

El dirigent popular ha preguntat a Alarte que “com pot parlar amb tanta lleugeresa del patiment dels parats quan el Govern del PSOE és el responsable d'haver creat eixos parats” al que ha afegit que si Zapatero i Rubalcaba “hagueren pres les mesures adequades i oportunes en compte d'haver-se dormit en els llorers ara probablement no parlaríem de parats, o almenys de quasi 5 milions i de la major taxa de desocupació d'Europa”.
 
Així mateix, el vicesecretari d'Organització del PPCV ha indicat que “és normal que Alarte no es crega que es pot crear ocupació perquè els dos governs del PSOE, tant el de González com el de Zapatero, en els que ha participat activament Rubalcaba, es van saldar amb cotes històriques de parats, però en el PP confiem en el potencial de la societat espanyola, que quan estiga dirigida per un govern seriós i responsable, començarà a crear ocupació, com demostrem l'any 96”.

Per a finalitzar, David Serra ha destacat que per als populars “la prioritat és la creació d'ocupació i és del que parlarem perquè és el que els preocupa i els interessa als ciutadans” i ha instat a Alarte a “abaixar-se del carro de l'insult i el descrèdit i posar-se a treballar per i per als ciutadans”.

Compartir