Serra: "Alarte ha començat la seua campanya d'imatge perquè els seus companys van a exigir-li la dimissió"

Serra:
Icono fecha
30-11--0001

21. Juny. 2009.- El vicesecretari del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, David Serra, ha asseverat hui que el secretari general del PSPV-PSOE i alcalde d'Alaquás, Jorge Alarte, “ha començat la seua campanya d'imatge particular perquè els seus companys van a exigir-li la dimissió en el pròxim Comité Nacional per la seua incompetència al capdavant del PSPV”.

David Serra, s'ha referit així al canvi d'actitud d'estos últims dies de Jorge Alarte, “que ha passat d'estar amagat i no donar la cara pel fracàs electoral hi ha tindre hiperactivitat intentant eixir en totes les fotos”.

“Alarte va decidir que era millor no deixar-se veure perquè s'oblidaren els resultats de les europees, on el PP ha agranat en la Comunitat Valenciana. Però a finals de setmana se n'ha adonat que havia d'eixir de Blanquerías perquè altres li estaven preparant el camí per a tornar-se a casa. Per això s'ha deixat veure l'Elx o a Alacant, a més de concedir entrevistes, però vistes les seues respostes era millor que s'haguera quedat a casa”, hi ha assenyalat.

El dirigent popular ha afirmat que “Alarte se n'ha adonat que en el PSPV s'estan movent les famílies per a fer-li molt incòmoda la reunió de dissabte que ve perquè consideren que el principal responsable de la derrota de les europees és el secretari general i el seu reduït equip, que no els ha deixat participar en el disseny de l'estratègia electoral de les europees”.

Per a Serra, és un escàndol que “Jorge Alarte haja donat l'esquena a la militància del PSPV i manifeste que no canviarà el seu projecte o que ningú reobrirà el congrés en què va ser triat secretari general. Amb estes declaracions evidència la seua inseguretat, els seus pors i el seu aïllament a tots els nivells”.

Així mateix, ha instat a Jorge Alarte que “s'oblide de campanyes d'imatge i es pose mà a l'obra per a defendre els interessos dels alacantins, valencians i castellonencs. No pot dir que l'Ebre és una decisió del passat quan després de cinc anys de govern socialista seguim sense que l'aigua arribe a la Comunitat Valenciana”.

“La crisi en el PSPV en compte de tancar-se està més viva que mai. Esta setmana assistirem als moviments estratègics de les famílies socialistes per a col·locar-se en el millor lloc d'eixida, a les declaracions encreuades en els mitjans i a l'intent de Ferraz d'imposar el seu criteri. Una altra espectacle dels socialistes valencians a què ja, desgraciadament, ens hem acostumat”, ha conclòs.

Compartir