Serra: "Alarte ha demostrat que la navallada polític és el principal instrument dins del PSPV"

Serra:
Icono fecha
30-11--0001

05. May. 2009.- El vicesecretari d'Organització del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, David Serra, ha afirmat hui que el secretari general del PSPV, Jorge Alarte, “ha demostrat que la navallada polític és el principal instrument dins del PSPV, la qual cosa confirma que en el socialisme valencià està fracturat”.

Serra s'ha pronunciat en estos termes en relació a les declaracions del secretari general dels socialistes valencians, Jorge Alarte, i ha qualificat de “escàndol” que el màxim responsable del PSPV “done recer a un imputat com és Alejandro Soler quan ell mateix ha reconegut que ha utilitzat diners de tots els elxans per a pagar factures de publireportatges del PSOE, unes factures que ascendixen a més de 24.000 euros”.

En esta línia ha criticat que Alarte siga “còmplice de les vergonyes de socialistes com és Soler i Avilés que no han dubtat a abusar de la confiança dels elxans, ja que han destinat fons públics de l'Ajuntament d'Elx per a cofinançar el seu partit” alhora que ha lamentat el “immobilisme” d'Alarte enfront de membres del seu partit en llocs de responsabilitat “esguitats per casos poc clars”.

Així mateix, el vicesecretari d'Organització del PPCV ha criticat que “Alarte encara mantinga com a número dos a l'alcalde socialista, Alejandro Soler, imputat per un presumpte delicte de prevaricació i malversació de cabals públics” i ha assegurat que “els socialistes han demostrat que no advoquen per la transparència i duguen a terme arts fosques per a romandre en els seus butaques”.

Serra ha criticat “el tractament desigual” del PSPV, perquè “mentres dilapiden a l'exregidor d'Hisenda de la llista al Parlament Europeu per estar investigada per la justícia, Alarte no ha dubtat a donar-li tota la seua confiança a un dirigent com és Alejandro Soler que està imputat per un presumpte delicte de finançament irregular del seu partit”.

De la mateixa manera, ha recordat que Ferraz “li ha donat un renyada a Blanquerías, ja que ha eliminat de la llista la candidata socialista al Parlament Europeu, Ángeles Avilés, l'exregidor elxana que tant Alarte com Soler, amb la complicitat de Pajín, han intentat llevar-se de damunt per l'escàndol de la factures, quelcom que els ha eixit torçut”.

Finalment, el dirigent popular ha lamentat que Alarte “tire la pedra i amague la mà”, perquè “mentres Du a terme acusacions i atacs desmesurats contra El Govern valencià i el PP, nega l'evidència que en el PSPV molts dirigents estan sent investigats amb lupa per la justícia”.

Compartir