Serra assevera que "el PSPV és el que té els dies comptats" perquè "és el partit del no, el del desvergonyiment i el de la vergonya política"

Serra assevera que
Icono fecha
11-08-2008


 


11. Agost. 2009.- El vicesecretari d'Organització del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, David Serra, ha asseverat hui que el “PSPV és el partit que té els dies comptats”, perquè en les seues paraules “és el partit del no, el del desvergonyiment i el de la vergonya política per a tots els ciutadans”.

Serra, que s'ha referit així després de conéixer les declaracions de la socialista d'Elena Martín, ha aprofitat per a recordar-li a la mateixa “el seu fracàs va lligat al del secretari general del PSPV, Jorge Alarte, que incapaç de liderar el seu partit, ha portat al PSPV cap a la seua etapa més busca-raons”.

Així mateix, el dirigent popular ha indicat que “els socialistes demostren tindre memòria de peix, perquè no recorden que legislatura rere legislatura, els valencians, castellonencs i alacantins han recolzat majoritàriament desde 1993 en les urnes al PPCV”.

Respecte d'això, Serra hi ha assenyalat que “enfront d'un PSPV que no servix per a res, excepte per a vociferar fal·làcies i muntar circs, el PPCV s'ha establit des de sempre com la defensa dels ciutadans”.

En opinió del mateix, “és inaguantable veure la classe política que tenen els dirigents del PSPV que en compte de plantejar solucions i reivindicacions per als ciutadans, només els interessa estar mentint i fantasiejant amb coses que no existixen”.

“El PPCV i els seus dirigents han treballat, treballen i treballaran en benefici dels més de cinc milions que persones que conformen la nostra Comunitat. El PSPV només pensa a continuar muntant un espectacle de titelles orquestrats per unes quantes mans: des de la derogadora d'aigua de la Vega, fins a la senadora per interés Leire Pajín”, ha afirmat.

Per a concloure, ha remarcat que “per això, els ciutadans de la Comunitat confien en els membres del PPCV, perquè saben que és l'única formació capaç de prendre's seriosament la política, el contrari que ocorre en el PSPV, que només es mouen per interessos privats i ocults”, ha conclòs David Serra.
 

Compartir