Torrado assegura que el desconeixement de de la Vega pels assumptes valencians demostra que "mai li ha interessat la Comunitat excepte per a arreplegar vots"

Torrado assegura que el desconeixement de de la Vega pels assumptes valencians demostra que
Icono fecha
21-04-2009

21. Abr. 2009.- La vicesecretària de Comunicació del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Marta Torrado, ha assegurat hui que el desconeixement de la vicepresidenta primera del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, pels assumptes valencians demostra que “mai li ha interessat la Comunitat excepte per a arreplegar vots”.

Marta Torrado s'ha manifestat en estos termes en al·lusió als “patinades” de la diputada socialista per València, perquè “ha confós les actuacions en El Cabanyal amb les de la Llei de Costes, la qual cosa posa de manifest que El Govern de Zapatero dóna l'esquena als preocupacions dels ciutadans del nostre territori”.

Així, ha recordat que “les contínues ficades de pota de la vicepresidenta ja són habituals, perquè va arribar a assegurar en una entrevista que la ciutat de València té un milió i pic o dos d'habitants quan la població de la capital del Túria és de 800.000”. “Declaracions com estes de dirigents del Govern d'Espanya són un menyspreu als valencians”, ha lamentat.

De la mateixa manera, la dirigent del PPCV ha criticat que de la Vega “mai ha defés els interessos del nostre territori, i cada vegada que parla sobre qüestions valencianes és per a evidenciar que no sols té un desconeixement absolut sinó que, a més, incomplix tots i cada un d'aquells compromisos que va fer amb els ciutadans del nostre territori”.

“Com ajudarà a la Comunitat la vicepresidenta primera del Govern central quan ni tan sols és capaços d'entendre la problemàtica de la nostra autonomia” ha indicat Torrado, qui hi ha assenyalat que “fins al moment la responsabilitat de la socialista valenciana en l'Executiu central hi ha favorit de ben poc a la Comunitat, perquè mai ha donat la cara pels valencians, alacantins i castellonencs”.

Així, ha recordat que de la Vega “va ser la responsable del Govern de derogar el transvasament de l'Ebre, la que té intenció de deixar-nos sense l'aigua del Tajo, la que es nega a dóna'ns finançament per a l'America's Cup quan encara està pagant l'Expo de Sevilla. A més, ha finançat el Forum de Barcelona i l'Expo de Saragossa, i que ara decidix recolzar una nova Expo a Aragó cap a dins de cinc anys però això sí, a la Comunitat res de res”.

La vicesecretària de Comunicació del PPCV ha assegurat que de la Vega “es va meréixer la medalla Defensora de Saragossa, pels seus grans favors a Aragó, comunitat governada pels seus companys de partit, en detriment dels de la seua terra, en la que mai va estar empadronada i a la que va vindre a recol·lectar els vots necessaris per a ser diputada, i de qui esta terra mai més va saber”.

Finalment, Torrado ha exigit a De la Vega que “en estes pròximes eleccions del 7J no vinga a la Comunitat per a demanar el vot sinó per a anunciar el compliment de la llarga llista de promeses que va fer als valencians i que a hores d'ara continua sense executar” al mateix temps que ha lamentat “el nul compromís del Govern de Zapatero amb València i la Comunitat”.

Compartir