Torrado denúncia que Alarte vullga ara defendre les infraestructures a Madrid quan el seu grup no les ha recolzat en Les Corts

Torrado denúncia que Alarte vullga ara defendre les infraestructures a Madrid quan el seu grup no les ha recolzat en Les Corts
Icono fecha
30-11--0001

15. Abril. 2009.- La vicesecretària de Comunicació del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Marta Torrado, ha denunciat hui que “Alarte vullga ara defendre les infraestructures a Madrid quan el seu grup no les ha recolzat en Les Corts Valencianes”.

La dirigent popular s'ha referit d'esta manera a respondre al secretari general dels socialistes valencians que ahir es va comprometre a portar l'AU a València en 2010, a Alacant en 2012 i donar data per a Castelló, a més el Corredor Mditerráneo, l'eixida de la a-68 a Vinaròs i les inversions pendents en ports i aeroports.

En este sentit, Torrado ha qualificat de “incongruents” les declaracions d'Alarte, però al mateix temps ha aclarit que “és bo que pense així, però no servix de res pensar sense executar, però mai és vesprada si arriba” i ha explicat que “tant de bo eixes paraules es convertisquen en realitat encara que és fàcil pensar que només es quede en açò, perquè és al que ens té acostumats el partit socialista, molt parlar però de forment ni un gra”.

La responsable de Comunicació del PPCV li ha recordat a Alarte que “la casa no es comença des de la teulada perquè si de veritat els socialistes valencians estan disposats a reivindicar les infraestructures que la nostra Comunitat necessita per a continuar creixent econòmicament i obrir-se mercats més enllà de les nostres fronteres, que ho demostren recolzant les iniciatives que el Grup parlamentari Popular ha presentat en Les Corts”.

“La votació en contra del Corredor Mediterrani del Grup parlamentari Socialista en el Parlament Valencià no és més que una prova evident perquè dubtem de les paraules d'Alarte”, ha subratllat Torrado i al mateix temps ha apuntat que “no podem confiar en un socialisme com el valencià que un dia recolza les infraestructures a Madrid i no en la Comunitat, que un altre dia defén l'arribada d'aigua en la Comunitat, a Madrid no estan d'acord i no sabem que passarà en la votació del Congrés i del Senat, un dia Blanco desautoritza a Alarte i després al primer ho fan ministre i el segon acudix a la seua presa de possessió”. En definitiva, ha dit, “un partit fracturat, amb diversitat d'opinions”.

Finalment, la vicesecretària de Comunicació dels populars valencians ha instat als socialistes valencians a “aclarir les seues idees encara que està vist que on no hi ha patró no mana mariner” i els ha recordat que “donar el pas és molt important però encara ho és més convertir les paraules en realitat perquè si al final estes només queden en això, la poca credibilitat de què pot presumir el partit socialista, sobretot en la Comunitat Valenciana acabaria desapareixent”.
 

Compartir