Torrado: "El PSOE és el gran enemic de la Comunitat al recolzar iniciatives com la d'ERC que intenten dilapidar les nostres senyes d'identitat"

Torrado:
Icono fecha
15-02-2009

15. Febr. 2009.- La vicesecretària de Comunicació del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Marta Torrado, ha lamentat hui que “el PSOE de Zapatero és el gran enemic de la Comunitat al recolzar iniciatives com la d'ERC que intenten dilapidar les nostres senyes d'identitat com és la llengua valenciana”.

Torrado s'ha manifestat en estos termes en relació a la moció d'ERC que el PSOE va abonar en el Congrés dels Diputats amb un article que “invalidava el nostre Estatut d'Autonomia al no reconéixer la llengua valenciana”. Així, ha afegit que “els socialistes són els majors detractors dels interessos dels ciutadans de la Comunitat, perquè no sols desprecien el més sagrat d'una autonomia com és la seua personalitat i la seua tradició sinó que, a més, donen l'esquena a llei valenciana”.

Així mateix, la dirigent del PPCV ha assegurat que “els diputats socialistes de la Comunitat Valenciana en el Congrés dels Diputats tenen molt que explicar als valencians, castellonencs i alacantins, ja que el seu vot a favor de la moció d'ERC, en la que no es reconeix el valencià com a llengua cooficial del nostre territori, suposa un menyspreu a les arrels del poble valencià”.

La vicesecretària de Comunicació dels populars valencians s'ha preguntat si el PSPV “està d'acord amb el vot dels seus diputats en el Congrés” alhora que ha exigit al secretari general del socialisme valencià, Jorge Alarte, que “diga alt i clar si seriosa capaç d'abonar a un partit independentista, minoritari i antiComunitat que mai ha reconegut el distintiu i la particularitat del nostre territori”.

Finalment, Marta Torrado ha lamentat que El Govern de Zapatero “castigue a la Comunitat per a saldar els seus pactes polítics amb formacions minoritàries per interessos partidistes i electoralistes” i ha advertit els socialistes tant a Madrid com en la Comunitat que “els populars sempre defendrem a la Comunitat i als seus ciutadans per damunt de tot, per això, no consentirem que ni el Govern de Zapatero ni el PSOE pose en escac els interessos del nostre territori per un grapat de vots”.
 

Compartir