Torrado: "Els ministres i vicepresidents de Zapatero haurien de fer menys demagògia i treballar més per a trobar solucions a la crisi"

Torrado:
Icono fecha
30-11--0001

23. Setembre. 2009.- La vicesecretària de Comunicació del PP de la Comunitat Valenciana, Marta Torrado, ha afirmat que “els ministres i vicepresidents de Zapatero haurien de fer menys demagògia i treballar més per a trobar solucions a la crisi més adequades que la de pujar els impostos”.

Torrado s'ha referit així a la intervenció del vicepresident Tercer, Manuel Chaves, en el Congrés dels Diputats en què ha afirmat que les comunitats més endeutades són les del PP, entre elles la Comunitat Valenciana.

“Chaves hauria de recolzar-se de la Comunitat Valenciana per a anunciar projectes o per a comunicar que es va a millorar el finançament del Govern Central perquè ens han marginat durant anys i volen esmenar l'error i no sols anomenar-nos de forma despectiva. Chaves és ministre de tots els espanyols i no deuria ofendre a part d'ells en les seues intervencions”, ha indicat la vicesecretària de Comunicació.

En este sentit, Marta Torrado ha indicat que si El Govern Valencià ha hagut d'endeutar-se ha sigut “per la falta d'ajuda de Zapatero que ha marginat a la Comunitat Valenciana precisament per estar governada pel PP, ens va llevar l'aigua, no ens ha reconegut durant anys el finançament per als cinc milions de valencians que som i en el nou model ens ha tornat a deixar en el furgó de cua”.

La també diputada nacional ha indicat que “Chaves no deuria parlar molt alt de l'endeutament perquè en els dotze últims mesos el deute de l'Estat ha crescut en 99.127 milions d'euros per a poder finançar les idees de Zapatero que han sigut inservibles per a traure a Espanya de la crisi”.

Finalment, la vicesecretària de Comunicació del PPCV ha comentat que “com a ministre Chaves hauria de ser més constructiu i repassar-se les xifres que reflectixen que tant durant l'últim trimestre, com en els dotze últims mesos, la Comunitat Valenciana és la segona autonomia espanyola en què menys ha incrementat en termes percentuals el seu endeutament”.

Compartir