Torrado insta a Costes a "aplicar el trellat en el seu discurs" i critica que El Govern "es mostre arbitrari discriminant a la Comunitat"

Torrado insta a Costes a
Icono fecha
06-04-2010

06. Abril. 2010.- La vicesecretària de Comunicació del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Marta Torrado, ha instat hui a la Direcció General de Costes a “aplicar el trellat en el seu discurs” i ha criticat que El Govern de Zapatero “es mostre arbitrari discriminant a la Comunitat aplicant la Llei de Costes segons li convinga”.

Torrado ha asseverat que El Govern socialista “està obsessionat de vulnerar els drets dels valencians a qui fins a se'ls pretén privar de poder menjar-se una paella en les terrasses de les nostres platges” alhora que ha afegit que “estem parlant de terrasses que estan en el passeig i no sobre l'arena com sí que ocorre en altres comunitats i sobre les quals l'Executiu central ha actuat d'una altra manera totalment diferent”.

Per a la dirigent popular “estem davant d'un atac directe contra els valencians a qui El Govern de Zapatero pretén castigar per no combregar en les urnes amb el socialisme” i ha afirmat que “la negativa a transferir les competències de la Llei de Costes a la Generalitat Valenciana és una mesura discriminatòria més cap a la Comunitat”.

La vicesecretària de Comunicació dels populars valencians ha subratllat que “l'obcecació del Govern socialista per frenar a la Comunitat posa en escac més de 5.000 llocs de treball” al que ha lamentat que el delegat del Govern, Ricardo Peralta, “no mostre ni el més mínim respecte cap a les famílies afectades ja que la seua paràlisi d'actuació al no donar la cara pels hostalers li convertix en còmplice directe d'este nou greuge contra la Comunitat”.

Finalment, Marta Torrado, ha denunciat “el xantatge que ara pretén fer El Govern socialista com a mesura de pressió per a acabar amb els restaurants de la platja” i ha destacat que “ni a Catalunya ni a Andalusia, comunitats socialistes, s'han utilitzat les mateixes mesures repressives, sinó més aïna tot al contrari, s'han posat totes les facilitats perquè estes autonomies assumisquen les competències de la Llei de Costes” al que s'ha preguntat “per què no ocorre el mateix amb la Comunitat Valenciana? Zapatero està obsessionat de paralitzar a la Comunitat encara deixant en evidència la seua nefasta gestió plena de greuges cap als valencians”.
 

Compartir